REMBAU MOST WANTED FREE DOWNLOAD

Solomak, where you at? Tanah Datar, where you at? Somo Lenggar, where you at? Biduanda, where you at? Tigo Nenek, where you at?

Uploader: Samunris
Date Added: 4 January 2006
File Size: 33.61 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 86962
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

W.A.R.I.S – Rembau Most Wanted Instrumental – Listen on Deezer

rembau most wanted M Rembau Most Wanted yo To my boys in N-nine Who worked hard and strugglin’ Rembau Most Wanted yo My brain works faster than computer ‘Cause I’m the prime mover Entrepreneur yes I am We’ve been busy chasin’ dollars Chillin’ at Mui Mpst with my mst yaw And if you keep talkin’ shit others might listening bro Then gangin’ up, just pick up your gear Listen dear I ain’t messin’ wit the coward I ain’t messin’ wit the fake gangstas All I know I keep my rap clean Being the most wanted Don’t wake me up from my dream C.

Duo boleh Ulang Chorus 2X. Tanah Datar, where you at? Anak Melako, where you at?

‚ÄéRembau Most Wanted Instrumentals – EP by W.A.R.I.S on Apple Music

Somo Lenggar, where you at? Biduanda, where you at? This is a requirement of our licensing agreement with music Gracenote. Batu Hampar, where you at? Tigo Nenek, where you at? Mungkar, where you at?

  M16A4 PHONE WALLPAPERS

M Lembu ado tali takdo pon tak guno Tunggu hujan dah ghobeh Baru payung nak dibuko Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang Baik poie mampuih dari wxnted semuo urang Polik bona bilo pikir orang tuduh bukan-bukan Takpo tunggu den dah kayo jangan cubo nadah tangan Mintak pinjam duit apotah laie tandotangan Time tu takdo nak berbaik ekau boleh poie jalan Ulang Rembau most wanted 2X Paya kumbuh, where you at?

You must enable javascript to view this page. Sign In Don’t have an account? I representin’ this place Where people say murder is the case R.

Nominate as Song of the Day. Retrieved from ” http: Solomak, where you at?

Anak Mukal Anak Acheh, where you at? U The food gonna make your tongue blaze That forward hold your head high Be proud for where you came from and stay fly That’s what I’m doin’ Hobin Jang Hobin We ain’t no trippin’ Jang Tahun dopan ado laie Pialo Malaysia kito pogang Rembau most wanted nogori berkumandang Semuo player masuk rembau most wanted Tabik hormat tando monang Kito monang kito monang yo Duo satu kocik bonar Ompek satu sonyum lebar Teringek bilo poghah kerigek Nyabit rumput poie sawah Kojo macam nak mati tapi gaji kocik anak Itu urang dulu Tak macam budak-budak sekarang Susah sikit je Dah lari kampung tinggal bondang Dulu maso kocik-kocik cito-cito angkosawan Bilo bosa jadi rapper tukar dialek nogori sembilan Tak ponah terlinteh kek ati nak lupo’an daratan Sapo tak pueh hati meh kito jumpo dopan-dopan Being the most wanted Don’t wake me up from my dream C.