PROGRAM PENTRU CARTI DE VIZITA FREE DOWNLOAD

This website uses cookies to improve your experience. Pe site-ul nostru vei gasi peste de modele pentru carti de vizita , modele unice pe care nu le vei mai gasi pe alte site-uri. Limited time Special Offer! Poti modifica orice culoare, orice fundal si orice text existent pe modelul preferat. Descopera sute de modele carti de vizita online sau opteaza pentru un design unic realizat de noi la carti de vizita cu cele mai mici preturi de pe piata. Programul foloseste sabloane pe care le poti pregati singur sau poti folosi sabloanele model, gata facute, cu care este livrat programul Exista peste de modele de carti de vizita in program.

Uploader: Akirr
Date Added: 12 March 2012
File Size: 20.4 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 83022
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Copyright – mojosoft software BusinessCards MX este un program avansat pentru conceperea si tiparirea cartilor de vizita BusinessCards MX – Program pentru conceperea cartilor de vizita. Un alt avantaj oferit de program este posibilitatea salvarii datelor si informatiilor despre o persoana sau o companie astfel incit acestea sa poata fi reutilizate mai tirziu. Interfata programului a fost creata de asa maniera incit chiar si un incepator sa nu intimpine probleme in utilizare. Astfel ca la categoria Afaceri, a trebuit sa realizam subcategorii care sa includa alte afaceri.

Ultima versiune BusinessCards MX 5.

BusinessCards MX este un program avansat de concepere a cartilor de vizita

Pentru a putea realiza fiecare categorie a cartilor de vizita existente, a trebuit sa trasam mai intai principalele tipuri de activitate pentru care clientii solicita modele carti de vizita. BusinessCards MX este un program avansat pentru conceperea cartilor de vizita. Parteneri Agentia de turism Dream Holidays High Staff – Agentie de recrutare Mape de prezentare personalizate Flyere ieftine si pliante Calendare personalizate Carduri personalizate pvc Afise publicitare Tablouri canvas personalizate.

  KANAKINAVOTHIRI FREE DOWNLOAD

Tutoriale video Cum sa faci carti de vizita in Corel Draw video tutorial Cum sa faci carti de vizita in Photoshop video Cum sa faci carti de vizita program pentru carti de vizita Word video Cum sa faci carti de vizita in Publisher video. We’ll assume you’re ok with this, but you can opt-out if you wish. Alege carti de vizita modele unice sortate pe categorii Pe site-ul nostru vei gasi peste de modele pentru carti de vizitamodele unice pe care nu le vei mai gasi pe alte site-uri.

Daca esti lipsit de inspiratie, poti alege un sablon si il poti modifica astfel incit sa reflecte cit mai bine afacerea ta. Cauta pe site modele carti de vizita din diferite domenii. Limited time Special Offer!

ACASA – Exe Print IASI

Capturi de ecran Mai mult Categorii carti de vizita modele Cauta pe site modele carti de vizita din diferite domenii. Aceasta pagina contine previzualizari din fe mai importante categorii. Acest program te va ajuta sa concepi si sa tiparesti carti de vizita cu un aspect profesional.

La fel si modificarile pe care le doriti.

Modificarile se pot face pentru fiecare model separat incepand de program pentru carti de vizita fundal pana la modificarea fiecarei culori din text sau imagine existente in cartea de vizita. This website uses program pentru carti de vizita to improve your experience.

BusinessCards MX cu sabloane livrare: Premiul Best business cards software Cind am spus avansat, m-am referit la faptul ca pune la dispozitie o intreaga gama de unelte pentru a putea crea carti de vizita de nivel profesional.

Pentru a vizualiza toate modelele de carti de vizita existente pe acest site, te rugam sa alegi una dintre categoriile de mai jos si selecteaza modelul preferat. Poti modifica orice culoare, orice fundal si orice text existent pe modelul preferat. Descopera sute de modele carti de vizita online sau opteaza pentru un design unic realizat de noi la carti de vizita cu cele mai mici preturi de pe piata. Programul foloseste sabloane pe care le poti pregati singur sau poti folosi sabloanele model, gata facute, cu care este livrat programul Exista peste de modele de carti de vizita in program.

  AAYLA SECURA IPHONE WALLPAPER DOWNLOAD

Odata cu trasarea acestora, am constatat ca este nevoie si de categorii relevante pentru afaceri si meserii adiacente categoriilor de baza. Pot califica acest program drept minunat tinind cont de faptul ca poate fi utilizat si de un incepator la fel de bine ca de un utilizator avansat, pentru a crea adevarate opere de arta in domeniul cartilor de vizita.

Modele carti de vizita modificabile

BusinessCards MX este un program avansat de concepere a cartilor de vizita. Descarca ultima versiune 5. Procesul de concepere se bazeaza pe inserarea de elemente predefinite in sablonul noii carti de vizita.

Pe site-ul nostru vei gasi peste de modele pentru carti de vizitamodele unice pe care nu le vei mai gasi pe alte site-uri. Te poti inspira facandu-ti propria carte de vizita sau ne poti contacta dupa ce iti alegi un model preferat iar noi il vom modifica in functie de cerintele tale.