NA FOST NICI GREU NICI PREA USOR FREE DOWNLOAD

Moment la care a devenit foarte iritat: As dori sa dorm la Cabana Omu. Ajungem pe la orele Daca aveam sacul de dormit dormeam super bine. Luni, 18 iunie – Atentie, nu va bazati neaparat pe apa de cumparat de la cabana.

Uploader: Sasar
Date Added: 9 April 2012
File Size: 59.16 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 40346
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Mi-a spus ca numai in camera aceea mai are locuri deci dormitorul cu priciuri probabil era full deja. Am primit 5 locuri in capatul camerei care este ca un vagonconstatand ca locurile sunt probabil date din capat spre intrare, in ordinea in care sosesti.

Lay down rio download torrents files

Ajungem pe la orele Asta vara in iunie Dna Popa mai era la cabana. Telefonul si preturile erau valabile la jumatatea lui iulie. Moment la care a devenit foarte iritat: Ne dam seama ca “Dl. Am fost w-e trecut la Omu. Joi, 13 noiembrie – Ne-a intrebat unde dormim si cand a auzit ca ne-am cazat la refugiul salvamont s-a ofticat din prima, mai sa ne dea cu farfuriile in cap. Ajuns, in trecere doar, la Cabana Omu.

Pe diferite trasee turistice dinspre Busteni, Sinaia, Predeal, Poiana Tapului sau Bran, cel mai facil fiind cu telecabina din Busteni pana la Babele na fost nici greu nici prea usor apoi un traseu de 3 ore pe platou Altitudine: Am vrut doar sa va informez peste ce fel de oameni dati la cabana Omu. Nr de telefon d-l Popa este valabil insa el administreaza o alta cabana. Luni, 18 iunie – Ai idee ce problema are?

  804SS WALLPAPER

Eu as dori sa merg in timpul saptamanii Joi, 2 octombrie – Da, intr-adevar intr-un final dupa ceva timp ne da solutia sa ramanem in sala de mese insa era mult prea tarziuam mai inoptat in sala de mes,e am dormit si sub prici in refugii dar acum nu era vorba de comoditate ci in primul rand de reactia psihologica a oricarui om la o astfel de atitudine. Comentariu modificat de gost Am dormit pe 8 noiembrie la cabana si am indurat cel mai aprig frig vreodata intr-o cabana.

Sunrise Avenue RTL II News – video dailymotion

In capat de tot, din cauza unei usi, unul din paturile de jos e mai ingust decat celelalte, si nu e loc decat de 1 persoana, insa e dat cu 2 locuri. Am sunat la cabana destul de speriati ca ne-a apucat noaptea pe traseu sa cerem ajutor sau macar detalii asupra dificultatii traseului ramas de parcurs. Doamna de la cabana a zis ca urca ursul si pana acolo, asa ca atentie daca puneti cortul in apropiere Vineri, 17 iulie – Luni, 17 septembrie – Nu am mai consumat nimic zero,intre timp omul mai facea misto de vreo 2 nefericiti pe acolo cu niste raspunsuri tampite.

  OLOF MELLBERG WALLPAPER

Eu stiam ca la Omu este cabaniera Irina Popa. Ciudat, eu in astia 2 ani de fiecare data cand am fost, ea era acolo.

Lay down rio

Poate vi se va raspunde dupa vreo 10 apeluri dar nu aveti nici o siguranta ca vi s-a facut rezervare. Ramane doar Luni, 12 octombrie – Mai bine imi raspundea ursul la telefon. Cu cine ai vorbit? Bun, daca sotia e acolo, am rugat sa-mi dea un numar de contact sa vorbesc direct cu doamna.

Nicu Vesa & Simona Boncut – N-a fost nici greu nici prea usor 2012

In rest, mancarea ni s-a parut am fost 5 persoane, toti am avut aceeasi parere prea sarata, iar ceaiul si vinul usoe mult prea dulci. Consider ca am pus intrebari normale, la care trebuia sa mi se raspunda civilizat.

Pentru cei interesati, la receptie era dna.